Home » Borettslag og sameie » Den gunstige strømavtalen som faktisk gir mening
Sponset

Er du lei av tilbud om strømavtaler som tilsynelatende er gode, men som det er vanskelig å finne ut av? Strømavtalen «God Straum» har ingen påslag og av det månedlige fastbeløpet går 20 kroner til vannprosjektet i Zimbabwe, som vi har sammen med Plan International Norge.

Vilkårene i avtalen som Sogn og Fjordane Energi tilbyr har vært helt uendret siden den ble etablert i 2012. Avtalen er faktisk så god at Europower og magasinet Energi plasserte den på topp tre over de beste strømavtalene i landet fordi den gir kundene en særdeles konkurransedyktig pris.

– I det siste har det vært mye snakk om at forbrukerne nærmest kan bli «lurt» inn i nye strømavtaler som tilsynelatende er rimelige, men der forbrukeren ikke helt vet hva de får. Media har trukket frem begreper som prisjuks, skjulte påslag og rene lokketilbud som utelukkende er konstruert for at  kraftselskapene skal tiltrekke seg nye kunder, sier Inger Lise Vereide som er markedssjef i Sogn og Fjordane Energi.

– Derfor er vi stolte av avtalen vår, God Straum. Den er helt transparent, enkel å forstå og inneholder ingen vilkår skrevet med små bokstaver, tilføyer hun.

– I tillegg gjør den godt for hjertet ved å gi rent vann til dem som trenger det mest.

Så enkelt bytter du til God Straum. Fyll i kontaktopplysningene dine her!

Inger Lise Vereid

Markedssjef i Sogn og Fjordane Energi

God spotprisavtale uten skjulte kostnader

God Straum er en spotprisavtale. Det vil si at kraften du kjøper følger prisen i kraftmarkedet. I lengden har det vist seg at spotpris er rimeligst, derfor anbefaler Forbrukertilsynet spotprisavaler. Avtalen har ingen bindingstid og av fastbeløpet på 33 kroner går 20 kroner uavkortet til et prosjekt som gir rent vann til mennesker i Afrika, gjennom et samarbeid de har med Plan International Norge.

– Tidligere har avtalen bidratt til at over 15 000 mennesker i Sierra Leone får rent vann. Nå har prosjektet flyttet seg til San-folket som bor i utkanten av Kalahari-ørkenen i Zimbabwe. Hittil har prosjektet gitt 19 lokalsamfunn, og mer enn 27 000 mennesker i Sierra Leone og Zimbabwe, tilgang på rent drikkevann. Rent vann har blitt ekstra viktig etter at koronapandemien inntraff. Godt, rent vann er helt avgjørende for god hygiene, og siden vi vet at god hygiene er viktig for å hindre smitte, treffer dette tiltaket ekstra godt i dagens situasjon.

Så enkelt bytter du leverandør

Strøm skiller seg fra mange andre produkter siden all strøm er lik, så uansett hvem du kjøper den fra er det bare prisen som ikke er den samme. Mange som bor i sameier og borettslag tror at de ikke kan bytte strømleverandør, men det er feil. Alle kan velge hvilken leverandør de vil ha, og selv om Sogn og Fjordane Energi er en kraftleverandør på Vestlandet kan du allikevel kjøpe kraft fra dem uansett hvor i landet du måtte bo.

– Og ikke minst er det enkelt å bytte fra den strømleverandøren du har i dag og bli kunde hos oss isteden. Det enkleste er å registrere deg på nettsidene våre, men du kan også ringe oss, så hjelper vi deg slik at du også får God Straum, avslutter Vereide.

Så enkelt bytter du til God Straum. Fyll i kontaktopplysningene dine her!

Dette er God Straum

En spotprisavtale som sikrer at du betaler det strømmen koster i det norske kraftmarkedet i øyeblikket.
Av det månedlige fastbeløpet på 33 kroner går 20 av dem uavkortet til et prosjekt i regi av Plan International Norge om å gi rent vann til mennesker i Zimbabwe.
Avtalen har ingen bindingstid, så du kan bytte til en annen avtale når du vil.
Du kan enkelt følge med på eget forbruk, faktura og avtale via kundeappen.Du bytter til God Straum ved å fylle ut kontaktopplysninger på www.sfekraft.no. Vi ordner resten.

Tekst: Tom Backe, [email protected]

Neste artikkel