Skip to main content
Home » Borettslag og sameie » Elbillading: Velg en solid leverandør med lang erfaring
Sponset

Elbilen tar større og større markedsandeler, og behovet for gode ladeløsninger melder seg parallelt. Men hvilken leverandør skal man velge?

– Man bør orientere seg godt i markedet om man skal etablere ladeanlegg. Det er viktig å velge ladeløsninger som er skreddersydd for fremtidens behov og at aktøren som benyttes er godt etablert med solid erfaring, sier Jørn Karlsen som er markedssjef i E-Mobility Garo AS.

Anerkjent leverandør med landsdekkende service

Garo har levert elektrisk materiell til installasjonsbransjen i nærmere 40 år, og har gode referanser i markedet.

– Da behovet for ladeprodukter begynte å melde seg for snart ti år siden, startet vi opp egen utvikling og produksjon. Siden den gang har vi levert titusentalls ladepunkter over hele Norge, fortsetter Karlsen.

Ladeproduktene til Garo er laget for å tåle det nordiske klimaet, og er bygd opp av kvalitetskomponenter de har lang erfaring med. Garo har også et godt serviceapparat med egne dedikerte serviceeksperter som dekker hele vårt langstrakte land, og skulle det være behov for reservedeler vil de være tilgjengelige i all uoverskuelig fremtid.

– Vi har spesialisert oss på levering av skreddersydde ladeanlegg til borettslag og sameier, og kan tilpasse løsningene våre i henhold til behov og budsjett, forteller Jørn Karlsen (t.h.).

Spesialist på boligselskaper

– Vi har spesialisert oss på levering av skreddersydde ladeanlegg til borettslag og sameier, og kan tilpasse løsningene våre i henhold til behov og budsjett, sier Karlsen.

Felles for alle ladesystemene fra Garo er funksjonen som ivaretar lastbalanseringen. Enkelt forklart betyr lastbalansering at strømforbruket ikke overstiger hva som er tilgjengelig for anlegget til enhver tid. Beboerne står fritt til å velge om de vil ha ladeboks med uttak eller fastmontert kabel. Etterspørselen etter ladebokser med fastmontert kabel er økende. Årsaken er at de er prisgunstige, skaper et ryddig inntrykk og er svært anvendelig for sluttbrukeren.

Garo G-Cloud

– Med vårt nylig lanserte Garo G-Cloud system, kan administrator logge seg inn for å få full oversikt over ladesystemet. Her er det enkelt å generere forbuksrapporter som danner underlag for en rettferdig kostandsfordeling mellom beboerne, tilføyer Karlsen.

Beboerne får også sin egen login, der de kan følge med på strømforbruket sitt. Når man installerer et Garo-ladesystem er G-Cloud inkludert. Det betyr at man slipper avtalebinding og månedlige kostnader.

– Garo fortsetter utvikling og produksjon av fremtidsrettede produkter, og vi kommer til å være her for kundene våre også i de neste 40 år. De som velger ladeløsning fra Garo får trygghet, support og robust kvalitet på kjøpet, avslutter markedssjefen.

Av Tom Backe

Next article