Home » Borettslag og sameie » Frihet for alle i borettslaget til å se det de vil når de vil
Sponset

Folk er forskjellige, så hvorfor skal du ha den samme tv-løsningen som naboen bare fordi du bor i et borettslag eller et sameie? Med den nye tv-løsningen fra Altibox slipper du nettopp det, og du kan se akkurat det du vil nøyaktig når det passer deg.

Derfor velger stadig flere borettslag og sameier å inngå en avtale med Altibox når det gjelder tv- og bredbåndsløsninger. Det er ikke uten grunn at Altibox har stukket av med førsteplass i EPSI sin årlige undersøkelse om kundetilfredshet hele 9 år på rad.

Det at Altibox har hatt de mest fornøyde bredbåndskundene i så mange år på rad er egentlig ikke så rart. Med Altibox får du det ypperste av det ypperste – fiber med tilnærmet ubegrenset kapasitet på både opp- og nedlastning.

De mest fornøyde tv-kundene

Men med sin nye tv-løsning har Altibox nå også de mest fornøyde tv-kundene i følge den samme undersøkelsen, mye på grunn av friheten den gir deg. I tillegg til å velge dine favoritt tv-kanaler kan du også innlemme strømmetjenester som for eksempel HBO Nordic og Disney i abonnementet. Valgmulighetene inkluderer over 80 kanaler, så her skulle det være noe for enhver smak.

Webergsgate Borettslag i Drammen er bare ett eksempel på mange borettslag og sameier som nyter godt av løsningen til Altibox gjennom sin avtale med Viken Fiber. På spørsmål om hvorfor borettslaget valgte Altibox som leverandør fremfor noen av konkurrentene, svarer styreleder David Bugge-Olsen kontant.

– Vi valgte Altibox fordi de kunne tilby den mest fleksible bredbånds- og tv-løsningen til borettslaget vårt.

Han legger til at de har hatt avtale med Altibox en stund allerede, men at de nylig byttet til ny tv-løsning.

– Det virker som at alle beboerne i borettslaget er strålende fornøyde med tjenestene fra Altibox, sier Bugge-Olsen.

Enkel å bruke

En mindre dekoder og færre knapper på fjernkontrollen er med på å gjøre den nye tv-løsningen mer brukervennlig. Når du i tillegg kan starte programmer forfra og velge om du vil se programmene på tv, PC, nettbrett eller mobil med like sylskarpe bilder, så er det ikke så rart at løsningen blir stadig mer populær.

Oppløsningen og kvaliteten på tv-bildet er noe av det beste som finnes på markedet. Teknologien er klargjort for UHD (Ultra High Definition) eller 4K som det også kalles, selv om ikke alle tv-kanaler sender i denne oppløsningen ennå.

Du trenger ikke engang å ha fri bane mellom fjernkontrollen og dekoderen, så boksen kan du gjemme om du vil.

I tillegg til å velge dine favoritt tv-kanaler kan du også innlemme strømmetjenester som for eksempel HBO Nordic og Disney i Altibox-abonnementet. Valgmulighetene inkluderer over 80 kanaler, så her skulle det være noe for enhver smak.

Praktisk programarkiv

Noe av det beste med den nye tv-løsningen fra Altibox er at du slipper å forholde deg til programmenes sendeskjema. Programarkivet gir deg tilgang til programmene i en uke etter at de er sendt på de kanalene Altibox har rettigheter til. Du kan også bruke opptaksfunksjonen om du vil se programmer enda senere. I tillegg får du full tilgang til hele NRK-arkivet akkurat når det måtte passe deg. Du får også Norges mest komplette film- og serietilbud inkludert i løsningen.

Den nye og banebrytende søkefunksjonen gjør at du enkelt finner det du søker etter, for eksempel filmtitler eller skuespillere, på tvers av kanaler, opptak, programarkiv, og filmer og serier i filmkiosken, hvor du både kan leie og kjøpe filmer.

Se Altibox på Apple TV

Med Altibox-appen på Apple TV 4K, kan du se tv hvor og når du selv ønsker, både i og utenfor hjemmet så lenge du har tilgang til internett – enten det dreier seg om tegnefilmer på barnerommet, fotballkamper i kjellerstua eller for eksempel påskekrim på hytta.

Snart kan du også kombinere lynrask kablet fiber fra Altibox med den brukervennlige teknologien fra Google Wifi for å sikre deg et suverent trådløst nettverk hjemme. De små, brukervennlige Google Wifi-ruterne er allerede grundig testet rundt om i mange norske hjem. Som kunde hos Altibox vil du få tilbud om Google Wifi til en fordelaktig pris i løpet av sommeren.

Fibernettet bygges stadig ut

Altibox, som i dag har over 500 000 fornøyde kunder, bygger sammen med sine partnere stadig ut fibernettet i Norge – og de har ingen planer om å gi seg før hele den norske befolkningen kan nyte godt av den for tiden eneste teknologien med kapasitet nok til å takle fremtidens behov.

Oppgrader tv- og bredbåndsløsningen i borettslaget til det beste alternativet på markedet. Les mer om mulighetene deres på www.altibox.no/fellesavtale

Neste artikkel