Home » Borettslag og sameie » Styretavla: Fremtidens oppslagstavle er her nå
Sponset

Er du lei av den gamle korktavla? «Styretavla» er en elegant og effektiv digital oppslagstavle. Den er enkel i bruk, robust og driftssikker, og alltid synlig for beboerne.

Ideen til Styretavla sprang ut fra lang erfaring med styrearbeid, og opplevelsen av alle problemer med å informere beboerne raskt og effektivt, på en måte som når alle. Vi ville utvikle en digital oppslagstavle som var arbeidsbesparende og kommuniserte sikrere med beboerne.

Når alle, hele tiden

Med Styretavla slipper du å sende e-post eller sms til alle, stadige oppdateringer av hjemmeside, og papir og oppslagstavler. Du er sikker på at beboerne har enkel tilgang til viktig informasjon hele tiden. I løpet av sekunder kan du legge ut melding om at heismontør er bestilt, at fasadeoppussing begynner i morgen, eller en påminnelse om at sameiermøtet er klokka 17.00.

Enkel i bruk

Det kreves ingen spesiell datakompetanse for å bruke Styretavla. Den oppdateres lett via sms eller internett. Beboerne kan informeres fortløpende om styrets eller vaktmesters aktiviteter, som at man er klar over at det er problemer med lyset i fjerde etasje, og at det blir tatt hånd om. Slik unngår man unødvendige henvendelser. Man kan også velge å gi tredjeparter, som rengjøringsbyrå eller rørlegger, tilgang til å informere direkte.

Også for beboerne

Styret kan også gi beboerne anledning til å legge ut oppslag, som forslag til driften eller informasjon om at det finnes en gratis bokhylle å hente i tredje etasje. Det skal bare noen få tastetrykk til for å godkjenne oppslag, og sørge for at det hele tiden er en ryddig og positiv oppslagstavle som fremmer godt naboskap og skaper et bedre bomiljø.

Pålitelig og driftssikker

Styretavla er basert på robuste og enkle dataløsninger. Skjermen er et sertifisert display fra Philips, er av høy kvalitet og oppfyller brannforskriftenes krav. Den er godt beskyttet av pleksiglass og sitter i en stilren ramme som passer inn i alle miljøer.

Testet og godt mottatt

Siden oppstarten har Styretavla fått god mottakelse fra brukerne, og over 300 skjermer er nå i drift. «Rask support og feilretting», «beboerne uttrykker daglig sin tilfredshet» og «fantastisk enkel løsning – anbefaler den på det sterkeste» er noen av de reaksjonene vi har fått.

Ønsker du både en lettere hverdag for styret og bedre kommunikasjon med beboerne? Ta kontakt med Styretavla på telefon 47 96 00 01 eller gå til våre nettsider styretavla.no.

Neste artikkel