Home » Borettslag og sameie » Trygt valg som ny boligeier
Sponset

Da 25 år gamle Karoline skulle kjøpe sin første leilighet, var strøm en av mange nye ting hun måtte forholde seg til. I jungelen av strømavtaler på markedet var det trygt å velge medlemsavtalen gjennom Coop.

– Jeg har vært medlem i Coop siden jeg flyttet hjemmefra for å studere, og stoler på at Coop velger en strømavtale som er bra for meg. Som helt ny boligeier, var det mye nytt jeg måtte forholde meg til som jeg aldri har tenkt på når jeg har leid leilighet eller bodd i kollektiv. Etter en betydelig investering i leiligheten var det viktig for meg å få kontroll på kostnader og økonomi, og gjøre gode valg. Når jeg i tillegg fikk anbefalt Coop strømavtale av en venninne, var det et enkelt valg.

Det forteller Karoline Høiby Liane fra Kongsberg, som nylig kjøpte leilighet på Bolteløkka i Oslo. Etter studier i Kristiansand og Oslo, jobber hun nå i et markedsføringsbyrå som lager nettsider. Hun likte umiddelbart det hun så på los.no.

Sikre deg en av markedets beste strømavtaler her!

– Det var kjempeenkelt å bestille Coop strømavtale fra LOS, jeg fylte ut litt kontaktinfo, og så gikk alt av seg selv. De ordnet alt for meg, blant annet å si opp den gamle strømavtalen som tidligere eier hadde på adressen, sier Karoline.

Før hun bestilte strømavtalen, var hun inne på ulike sammenligningstjenester på nett for å sjekke ulike tilbud på strøm. Det var veldig viktig for Karoline å kunne stole på strømleverandøren hun valgte, og hun la også vekt på at leverandøren tok bærekraft på alvor. At LOS også hadde flere aktuelle fordeler og unike rabatter for henne i Oslo, var også et pluss.

Det var kjempe- enkelt å bestille Coop strømavtale fra LOS, jeg fylte ut litt kontaktinfo, og så gikk alt av seg selv. Foto: LOS.

– Jeg hadde hørt om Coop-avtalen gjennom en venninne, og hadde denne i bakhodet da jeg sammenlignet priser på strømavtaler. Og at avtalen har en god pris var selvsagt viktig for meg da jeg tok valget, men det som også er fint med Coop var at jeg følte tilhørighet, og nå ble kundefordelen på strøm aktuell for meg. Det er også en fordel å motta kjøpeutbytte på strømforbruket mitt, forteller Karoline.

Som medeier i Coop får du tilgang til en av de billigste strømavtalene på markedet. Les mer her.

Følger med på strømforbruket

Som helt ny boligeier, har Karoline brukt tid på å sette seg inn i sitt eget strømforbruk. Strømforbruket i leiligheten er ikke særlig høyt, men hun følger likevel med.

– Jeg var spent på å se grafene over strømforbruket mitt på Min side, og på den første fakturaen fra LOS. Det ble en hyggelig positiv overraskelse, og jeg synes det er interessant å følge med på forbruksdataene mine. For eksempel koster det ikke så mye å sette på tørketrommelen som jeg hadde trodd. Jeg likte også veldig godt informasjonen jeg fikk fra LOS som ny kunde, det var både informativt og oversiktlig. Jeg kan absolutt anbefale Coop strømavtale fra LOS til andre som etablerer seg for første gang, avslutter Karoline.

Og Karoline Høiby Liane er ikke alene om å ha bestilt Coop strømavtale fra LOS. Mange Coop medeiere har bestilt denne gunstige avtalen. LOS er landets tredje største strømleverandør, og leverer strøm og energirelaterte produkter og tjenester til privatkunder over hele Norge. Mer om Coop strømavtale kan du se her.

Av Randi Røinaas Lomeland

Neste artikkel