Home » Rehabilitering » En langsiktig og bærekraftig investering
Sponset

Med de innglassede balkongløsningene til Balco får du ikke bare en energibesparende balkong, men også et langvarig uteområde – også om vinteren.  

Balkonger er utsatt for all slags vær, og vil over tid ha behov for rehabilitering. Heldigvis finnes det alternativer som ikke bare har en lang holdbarhet, men som også vil være besparende for energiforbruket i leiligheten, og bra for miljøet.

– Velger du en innglasset balkong fra Balco kan du i tillegg til å bruke den når været er fint, også lukke dørene, og bruke balkongen resten av året. De vedlikeholdsfrie balkongene har dessuten en isolerende effekt, som blant annet medfører et lavere energiforbruk i leiligheten og dermed et bærekraftig preg, sier Ann-Sofie Lundbergh, markedssjef det svenskeide selskapet Balco.

Få mest mulig ut av balkongen din, hele året. Les mer om de ulike løsningene til Balco her!

Store fordeler

Beboere som velger innglassing vil ikke miste muligheten til å nyte balkongen på solfylte dager. Tvert i mot vil de ifølge Lundbergh kombinere fordelene ved de åpne balkongene med innglassede, og dermed i stor grad øke utnyttelsen av balkongen.

Vi utvikler våre produkter for å møte kravene fra kundene våre, og muliggjør nå det beste av begge verdener gjennom TwinView. På en vakker og solrik dag kan du glede deg over varmen på balkongen med lukene åpne, og på en kjøligere dag kan du i stedet glede deg over all komforten som en innglassing gir, sier hun.

– TwinView er en videreutvikling av vår mest populære luke, Twin, som kombinerer to systemer – den vanlige skyveluken og den klassiske sammenleggbare glassluken. Den nye lukens aliminiumsprofiler gir i tillegg et mer åpent preg fra innsiden av balkong, samtidig som luken er enda mer klimasmart, legger hun til.

Få mest mulig ut av balkongen din, hele året. Les mer om de ulike løsningene til Balco her!

Med klima i fokus

I mange tilfeller trenger ordinære balkonger en form for vedlikehold hvert femtende år. Balcos løsninger har derimot en holdbarhet på opptil 90 år, noe som gir kundene meget gode muligheter i henhold til å få gode lånevilkår i banken.

– En balkong med innglassingene våre har en levetid på over 90 år og betaler dermed sin klimagjeld med god margin i løpet av sin levetid. Med den nye luken, TwinView, blir vi enda mer klimasmarte, siden vi har klart å redusere aluminiumet i rammeprofilene med tolv prosent. I tillegg er de vertikale profilene en tredjedel mindre enn våre tidligere luker, noe som gir kunden bedre innslipp av lys og mer utsikt.

Besøk www.balco.no for mer informasjon om det nye produktet.

Tekst: Andreas Aguilera Myrvold

Neste artikkel