Skip to main content
Home » Rehabilitering » Fikk nytt soverom med Huntonit
Sponset

Trine fra Oslo vant Byggmas konkurranse og fikk soverommet totalforvandlet med veggplater fra Huntonit.

Trine Chrillesen bor med tenåringssønnen i en 3-roms OBOS-leilighet på Tveita. Hun meldte seg på Byggmas konkurranse ettersom hun ønsket forandring på soverommet sitt.

Til oppussingsprosjektet fikk teamet hjelp av interiørdesigner Annette Nordstrøm. Til daglig driver Annette interiørbloggen annettenordstrom.com, og jobber i tillegg som stylist og fotograf.

Annette Nordstrøm

Interiørdesigner

Veggen er første steg

– Det er alltid spennende å oppgradere rom og interiør, og denne gangen var det Trine som ønsket en ny stil på soverommet. Trine fortalte at hun ønsket å skape et hyggeligere miljø på soverommet, ettersom det er hennes private sone i hjemmet, forteller Annette.

– Ettersom Trine ønsket seg en behagelig «hotellfølelse» tok vi utgangspunkt i veggplater fra Huntonit i fargen ‘Deep Ocean’. Dette ga oss det perfekte bakteppet til et stemningsfullt interiør, og veggplatene fra Huntonit er i tillegg svært tidsbesparende med den enkle monteringen.

Basic wall – få årets farger hjemme uten å male. Les mer her!

Rask forvandling

Trine synes det var veldig gøy å vinne konkurransen, og forteller at det var en etterlengtet oppgradering av soverommet.

– Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Prosessen gikk overraskende raskt, og det viser jo bare at mange kvier seg unødig for å pusse opp, forteller hun. Om veggplatene fra Huntonit har hun bare lovord.

Trine Chrillesen

Vant konkurranse om oppgradering av soverommet

– Jeg er veldig begeistret for veggplatene fra Huntonit, og har brukt dem flere steder i leiligheten. De er enkle å sette opp og gir et proft og lekkert resultat på kort tid.

Huntonit designpanel leveres med bilder trykket på platene. Skap en unik kontrastvegg i gangen, på barnerommet eller kontoret. Les mer her!

Våg å velge en lun farge

Trine var i utgangspunktet litt skeptisk da interiørstylist Annette foreslo blå vegger, men ble raskt omvendt.

– Jeg var svært positivt overrasket over den dypblå fargen, den passer utrolig godt på soverommet og gir en lun og rolig atmosfære. Annette forteller at mørke fargetoner på veggen har et ufortjent dårlig rykte.

– Selv om vi valgte å bruke mørkeblå veggplater, så virker rommet faktisk større etter oppussingen. Ved å benytte valører i blått, grått og gull i interiøret, og møbler som ikke dominerer plassen, fikk vi rommet til å føles mer romslig og trivelig, forklarer hun.

Se huntonit.no for å se hele utvalget eller besøk din nærmeste byggvareforhandler.

Next article