Skip to main content
Home » Rehabilitering » Terrasse: – Vi sparer mye tid
Rehabilitering

Terrasse: – Vi sparer mye tid

Drange bruk holder for tiden på med et rehabiliteringsprosjekt av en enebolig i Lysekloster i Hordaland. Eneboligen har en 90 kvadratmeter stor terrasse, og eierne ønsket å utnytte plassen under maksimalt.

For å få det helt 100 prossent tett under, valgte Drange bruk å bruke TIL-TAK plater under terrassebordene. – Den avgjørelsen er vi godt fornøyd med, forteller daglig leder, Lars Erik Offernes.

– Jeg syns det er et bra konsept, og gjør jobben vår mye enklere. Nå får vi ferdige plater tilsendt, og det er meget forståelig hvordan de skal legges. Tidligere brukte vi en blikkenslager til å gjøre denne jobben, men dette er både billigere og raskere, forteller Lars Erik. Nå slipper vi at det går unødvendig tid til å ta mål og kutte til platene, det er bare å legge de ut.

En enkel løsning

Også byggeleder Tore Henrik Drange støtter disse synspunktene:

– Vi har brukt TIL-TAK før, og var da svært godt fornøyd. Når vi nå skulle legge plater på en såpass stor veranda, var det en mye enklere og raskere løsning. Man slipper å ta mål, og får alt ferdig. Vi sparer mye tid, og brukte kun en dag på denne store terrassen, forteller han.

Plassen under terrassen skal eierne utnytte til carport og oppbevaringsplass. Siden de nå får det 100 prosent tett, kan du trygt plassere hageredskaper, sportsutstyr, ved og flere andre gjenstander her uten å tenke på at det blir vått.

Byggeleder Tore Henrik Drange er fornøyd med at det går fort å legge TIL-TAK, og at man slipper å bruke tid på å kutte til platene med blikksaks.

Drange bruk har mange års erfaring med rehabilitering og nybygg, så denne gjengen har god peiling på hva de snakker om.

– Vi kan anbefale TIL-TAK på det sterkeste, forteller Lars Erik.

Av Anne Røysland

Next article