Skip to main content
Home » Borettslag og sameie » Bli med på Vårrusken!
Sponset

Oslo kommunes stolte tradisjon med Vårrusken er åpen for påmelding!

Vårrusken er en årlig ryddeaksjon hver vår, som er åpen for alle som bor i Oslo. Man melder seg på og mottar ryddeutstyr fra Rusken, og deretter organiserer man selv ryddingen.

Viktig ryddedugnad

Vårrusken mobiliserer hvert år 300 000 av Oslos befolkning til å være med å gjøre byen ren og fin. Barna i Oslo vokser opp med Rusken, og lærer fra tidlig alder at alle har et ansvar for sitt eget nærmiljø, og hvordan det ser ut.

Borettslag og velforeninger inviteres også til å gjøre sitt boområde rent og pent.

Meld deg på her!

Foto: Mikael Luksepp

Ryddeutstyr leveres direkte

I år leverer vi alt ryddeutstyr direkte til de påmeldte, og man kan rydde helt frem til 30. juni.
Ruskengeneral Jenny Krohn håper å se mange påmeldte.

– Vårrusken er Oslo kommunes største dugnad, og vi håper så mange som mulig vil bli med i år. Det er en flott dugnad for å gjøre nærmiljøet sitt hyggelig, og Ruskens viktigste bidrag for å gi alle muligheten til å være sammen om en ren by, forteller Ruskengeneralen.

Utvider rydding til 30. juni

Tradisjonelt har Vårrusken vært en opptakt til 17. mai, hvor byen skal ryddes og være fin før nasjonaldagen. I år utvides ryddeperioden.

– Vi har valgt å utvide ryddeperioden til 30. juni, for alle påmeldte. Det betyr at man har god fleksibilitet på når man rydder, forteller Ruskengeneralen.

Meld deg på her!

Gratis levering av avfall

Borettslag og sameier kan ved fremvisning av Rusken-kupong levere avfall gratis ved Ragn-Sells i Lørenskog, innen 30 juni.

All informasjon om Vårrusken og lenke til påmelding er tilgjengelig på rusken.no


Next article